Seglarskolan

Seglarskolan 2018

Informationsblad :  Seglarskolan 2018

Så här ser sommarens kurs program till Seglarskolan ut i år.

Det går redan nu att anmäla sig om man vill . Direkt till anmälan

Pris per vecka ( 5 dagar ) är : 2.250:-

OBS ! Vecka 25 endast 1.800:- i kursavgift (Endast 4 dagar)

OBS ! Vecka 26 och 27 är fullbelagda!

 

Varför åldersgräns är 7 år:

Av erfarenhet så råder vi er att inte anmäla ert barn på läger om de är under 7 år. Detta handlar delvis om säkerhet då vi inte vill släppa ut ett osäkert barn på havet. Sedan handlar det även om att barnet själv ska ha kul och inte bli skrämd.

Nybörjare

Perfekt för dig som inte har någon tidigare erfarenhet i varken segling eller båtlivet. Här lär man sig de enklaste grunderna i segling och sjövett. Här varierar kunskapsnivåerna bland deltagarna mycket och man kan både komma hit utan några tidigare erfarenheter eller för att utöka sin kunskap

Fortsättning

Fortsättning på tidigare seglingserfarenheter, vi seglar lite större flermans jollar och har sjukt kul. Under lägret fördjupar vi våra seglingskunskaper och lär oss till exempel väjningsregler och seglar ut på fler äventyr i skärgården.

Fortsättning++

Här måste man ha gått på fortsättningslägret en gång tidigare och man måste känna sig säker på alla positioner i båten. Vi seglar samma båtar som på fortsättnings lägret. Man får chansen att spetsa sina kunskaper. Lägret fördjupar sig i trimning av båten samt kappsegling. Under lägret så anpassar sig vi instruktörer till viss del efter elevernas önskemål.

Betalning för seglarskolan kan göras på :

 Bankgiro 840-5342 eller Swich nr 123 055 4550

skymning

PS! Givetvis finns vi även på Facebook


SR P4 sände live från Särös Seglarskola 30/6 – 2016.

Lyssna här